Toetsenbord vervangen.

Een kapot toetsenbord betekent niet dat je je laptop kunt weg gooien. Het geïntegreerde toetsenbord is gewoon vervangbaar, wij repareren uw laptop toetsenbord voor de vaste prijs van 25,00 excl. toetsenbord.

Toetsenbord vervangen en uw laptop is weer gloednieuw

Er zijn vele redenen om een laptop toetsenbord te vervangen. Enkele toetsen zijn kapot of reageren slecht; het toetsenbord heeft een buitenlandse indeling (bv. qwertz of azerty); er is gemorst op het toetsenbord, zodat de toetsen vastplakken. Laat daarom je toetsenbord door ons vervangen en u uw laptop is weer als nieuw.

Toetsenbord vervangen voor een vaste lage prijs.

Wil je niet te veel betalen voor een toetsenbord vervanging, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze laptop toetsenbord vervanging heeft namelijk de vaste lage prijs van 25,00 excl. toetsenbord. Onze experts vervangen dan je toetsenbord vakkundig en snel. vaak binnen 24 uur heb je jouw laptop retour, voorzien van een nieuw, en werkend toetsenbord. De prijs is exclusief vervangend toetsenbord.

laptop toetsenbord vervangen No-Cure No-Pay

Voor een toetsenbord vervanging geldt: no cure, no pay! Kunnen wij het niet maken, dan betaal je niets. Je krijgt je apparaat dan ongewijzigd retour. Wanneer de reparatie wel door ons kan worden uitgevoerd, maar je alsnog besluit om de reparatie niet door ons te laten doen betaal je € 30,- onderzoekskosten.

Uiteraard repareren wij niet enkel laptops maar staan wij voor u klaar bij al uw IT problemen.

toetsenbord vervangen

Al onze tarieven vindt u op onze tarieven pagina.

De 5 zekerheden van Total Progress Computerhulp

 • NO-Cure NO-Pay

  Reparatie op basis van NO-Cure NO-Pay

 • Langskomen

  Langskomen zonder afspraak tot 19:00!

 • Garantie

  3 maanden garantie en service op uw reparatie.

 • Advies

  Wij geven eerlijk onafhankelijk advies!

 • Snelheid

  Wij repareren 90% binnen 24 uur!